Skip to main content

TEAM KINDERDAGVERBLIJF

Kinderbegeleiders

De kinderbegeleiders staan in voor het persoonlijk welbevinden van de kinderen, zodat elk kind zich op zijn/haar eigen tempo kan ontwikkelen. Daarnaast zorgt hij/zij voor de bereiding en verdeling van de maaltijden.

Ondersteuning logistiek

De logistieke ondersteuner staat in voor de hygiëne en de netheid van de gebouwen. Daarnaast zorgt hij/zij voor de bereiding en verdeling van de maaltijden.

Directeur en eindverantwoordelijke van Kinderopvang Mariawende

Jenny De Saedeleer

Je kan haar bereiken in KDV Ons Tuintje tijdens de kantooruren op het nummer 050/35.99.47 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor dringende afspraken, of in noodsituaties, kan je haar bereiken op het GSM nr. 0472/31.92.80.

Pedagogisch verantwoordelijke

Martine Vanleke

Martine staat in voor het vertalen en implementeren van de pedagogische visie naar medewerkers en ouders. Via coaching van de kind begeleiders faciliteert zij de efficiënte werking van de teams met het oog op het bieden van maximale ontplooiingskansen van de kinderen.

Je kan haar bereiken in KDV Ons Tuintje op het nummer 050/35.99.47 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verantwoordelijke personeelszaken

Ellen Deroo

Ellen staat in voor een vlot verloop van de personeelscyclus van de kinderdagverblijven Ons Huisje en Ons Tuintje.

Je kan haar bereiken in KDV Ons Tuintje tijdens de kantooruren op het nummer 050/35.99.47 of per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .